Ricoh multifunctionals, printers en kopieermachines

Ricoh is een fabrikant van kopieermachines, printers en faxen en komt net zoals Sharp en Kyocera uit Japan. Daarnaast produceert dit bedrijf ook andere elektronica zoals digitale camera’s, projectors, cd’s en dvd’s, maar ze staan vooral bekend vanwege de kantoormachines voor de zakelijke gebruiker.

De belangrijkste productgroepen met kantoor apparatuur zijn:

  • Printers: kleine zwart-wit of kleuren laserprinters die gemaakt zijn voor gebruik in kantoren van kleinere bedrijven of voor een kantoor aan huis.
  • Kopieerapparaten: uitgebreid assortiment kopieerapparaten, met name geschikt voor het onderwijs en overheidsinstellingen.
  • Multifunctionals: multifunctionele kleuren en zwart-wit printers voor snel, makkelijk en kostenbesparend printen, scannen, faxen en kopiëren.
  • Grootformaat printers: grote multifunctionals en plotters die geschikt zijn voor zelfs de grootste formaten.
  • Production printsystemen: complete productie systemen die vooral gebruikt worden door kleinere drukkerijen, copyshops en bedrijven uit de grafische industrie.

Ricoh multifunctional

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Ricoh multifunctionals of een offerte opvragen? Neem dan direct contact met ons op via info@mfpdeals.nl of  085 – 7820 690.

Contact