Efficiënter scannen met Sharp software

Door uw documenten te digitaliseren bespaart u ruimte, tijd en geld. Het scannen en netjes digitaal archiveren van documenten is echter vaak weer een lastig en tijdrovend werk. Ook het terugvinden van gescande documenten kost soms weer veel moeite. Door gebruik te maken van de software van Sharp kunt u dit proces optimaliseren. Lees hieronder meer over de voordelen van Sharp software!

Snel scannen

Met de snelle en nauwkeurige software kost het scannen voortaan een stuk minder tijd. Ook is het mogelijk om door middel van barcodes te scannen. Daarnaast kun u eenvoudig aangeven waar het gescande document naar toe moet. Via het display van uw MFP bladert u namelijk eenvoudig door de mappen in het netwerk of zoekt u op beginletters en zoekwoorden.

Slim archiveren

Ook het logisch archiveren van gescande documenten is sterk vereenvoudigd. U kunt de gedigitaliseerde documenten op iedere gewenste plek opslaan vanaf de MFP op uw server of in een cloud-omgeving. Kies hierbij of u het document wilt opslaan als PDF, Word, Excel, JPG, TIFF of een Open Office bestandsformaat. Ook kunt u hier zelf de bestandsnaam al aanpassen zodat het beheren van digitale documenten nog makkelijker wordt.

Eenvoudig zoeken

Omdat de software de tekst in gescande documenten herkent zijn de teksten van bestanden ook doorzoekbaar. Hierdoor kunt u later makkelijk bestanden terugvinden. Daarnaast kunt u de documenten een Bates-stempel meegeven, zodat ze voorzien worden van een datum, tijd of nummer.

Wilt u ook efficiënter scannen? Neem dan contact met ons op via 085 – 7820 690 of het contactformulier. Graag maken wij een afspraak met u om te kijken welke software het beste bij u past en geven wij u advies hoe processen te optimaliseren.