Kostenbesparing met 80 nieuwe machines!

In het huidige economische klimaat staan kostenbesparingen bij veel bedrijven hoog op de agenda. Dit kan bereikt worden door kosten te verlagen én de productiviteit te vergroten.

MFP Deals heeft dit onlangs gerealiseerd bij een productiebedrijf met 500 medewerkers. Bij de aanschaf van nieuwe apparatuur wilden ze vooral kosten besparen, maar tegelijkertijd wel de beschikking hebben over de nieuwste technologie en oplossingen. Er werden daarom 3 partijen benaderd om advies uit te brengen. Uiteindelijk is er voor MFP Deals gekozen op basis van de kosten, flexibiliteit en innovatie.

De afgelopen maand zijn er ruim 80 nieuwe machines uitgeleverd, waaronder 1 grote A0 plotterscanner, 20 grote A3 multifunctionals en 60 laserprinters. De kostenbesparing is gerealiseerd door gebruik te maken van MFP Optimised Services. Met dit programma wordt eerst de huidige situatie in kaart gebracht om de processen vervolgens efficiënter in te richten. Op deze manier worden de printkosten lager, verbetert de productiviteit, wordt het milieu minder belast en blijven alle vertrouwelijke informatie en documenten veilig beschermd.