Oplossingen

Om uw multifunctional optimaal te laten functioneren binnen uw bedrijf zijn er een aantal aanvullende oplossingen. Zo bieden wij diverse oplossingen voor het scannen en archiveren van uw documenten en kosten registratie systemen om kosten te besparen. Ook beveiliging speelt bij multifunctionals een belangrijke rol, en steeds meer bedrijven zien dan ook het belang in van het beveiligen van alle vertrouwelijke informatie. Tot slot kunt u bij ons ook terecht voor mobiele oplossingen voor smartphones en tablets.

Document archivering

Open System Architecture (OSA)Integreer een multifunctional volledig met al uw bestaande netwerkapplicaties. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld documenten inscannen, omzetten naar een PDF, Word of Excel bestand en rechtstreeks doorsturen per e-mail of opslaan op het netwerk. Deze naadloze communicatie tussen uw MFP en de bedrijfsapplicaties stelt u in staat om efficiënter te werken!

Beveiliging

BeveiligingEen multifunctional maakt deel uit van het netwerk en moet daarom goed beveiligd worden. Via printers, kopieermachines en scanners gaan vaak veel vertrouwelijke documenten, die niet in handen van hackers of kwaadwillende personen mogen vallen. Beveilig uw MFP daarom bijvoorbeeld via netwerk en wachtwoord beveiliging, SSL of gebruikers identificatie.


Kosten registratie

Kosten registratieMet kosten registratie software krijgt u nauwkeurig inzicht in het gebruik van uw multifunctional. U ziet precies wie er print, wat en hoeveel er geprint wordt. Hierdoor kunt u de kosten inzichtelijk maken en aansturen op kostenbesparingen. Zo kunt u gebruikers bepaalde rechten toewijzen (bijvoorbeeld geen kleuren printen) en limieten instellen (maximaal aantal afdrukken).

Mobiele applicaties

Mobiele applicatiesSinds de komst van de iPhone en iPad van Apple zijn smartphones en tablets een onderdeel van ons leven én werken geworden. Daarom komt er ook steeds meer vraag naar mobiele print en scan oplossingen. Wij voorzien in deze behoefte met Sharpdesk Mobile, geschikt voor Sharp multifunctionals. Hiermee kunt u eenvoudig documenten printen en scannen met uw toestel!