Document archivering

Om uw multifunctional volledig te laten integreren met de bestaande bedrijfsapplicaties zijn er diverse geavanceerde oplossingen beschikbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld documenten inscannen, omzetten naar een PDF, Word of Excel bestand en rechtstreeks doorsturen per e-mail of opslaan op het netwerk. Deze naadloze communicatie tussen uw MFP en de netwerkapplicaties stelt u in staat om efficiënter te werken!

Drivve Image 4

Drivve Image 4Drivve Image is een krachtige software applicatie waarmee u eenvoudig documenten kunt scannen vanaf uw MFP, zonder dat hier handelingen voor nodig zijn die veel tijd kosten en gevoelig zijn voor fouten. Inclusief veel handige functies zoals beeldcorrectie, barcode herkenning, verwijdering lege pagina’s, integratie e-mail en database en SharePoint®-connector.

Simplify Scan

Simplify ScanMet SimplifyScan bespaart u tijd en geld door uw documenten efficiënter te verwerken. Op een eenvoudige manier kunt u documenten opslaan op iedere locatie in het netwerk. De documenten worden opgeslagen in het gewenste formaat (bijvoorbeeld PDF, Word of Excel) en zijn op tekst doorzoekbaar zodat u de gescande documenten ook weer makkelijk en snel terug kunt vinden.


Print Release Software

Print Release SoftwareMet de Print Release Software worden documenten die u afdrukt vastgehouden op de server. Als u ze nodig heeft loopt u naar een willekeurige multifunctional en meldt u zich aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kunt u ervoor kiezen een selectie of alle documenten af te drukken of te verwijderen. Hiermee werkt u veiliger, efficiënter en goedkoper!

Open System Architecture (OSA)

Open System Architecture (OSA)Met het OSA platform van Sharp kunt u rechtstreeks vanaf het display werken en heeft u geen computer meer nodig. U kunt bijvoorbeeld een factuur inscannen, voorzien van kenmerken en doorsturen. Ook is het mogelijk ingescande documenten direct om te zetten naar een doorzoekbaar PDF, Word of Excel bestand en op te slaan in de verschillende bedrijfsapplicaties.