Kosten registratie

Printers en kopieermachines worden in ieder bedrijf heel veel gebruikt. Maar welke functies worden er nu vooral gebruikt? En wat wordt er precies afgedrukt per gebruiker? Met de onderstaande oplossingen krijgt u een gedetailleerd beeld van het gebruik van uw multifunctional. Hiermee heeft u een exact inzicht in de kosten en is het heel makkelijk om regels op te stellen voor het gebruik en ook daadwerkelijk toe te passen. Zo bespaart u aanzienlijk op papiergebruik en foutieve afdrukken!

Job Accounting Software

Job Accounting SoftwareWilt u besparen op het gebruik van uw printer of kopieermachine en meer controle hebben? Met de Job Accounting Software krijgt iedereen een persoonlijk account. Hierbij kunt u per gebruiker instellen welke functies wel en niet gebruikt mogen worden (bijvoorbeeld print limieten of alleen afdrukken in zwart-wit). Ook kunt u gedetailleerde gebruikersrapportages maken.

Pcounter

Pcounter EuropePcounter is een intelligente oplossing om kosten te besparen op het afdrukken. Via deze tool heeft u uitgebreid inzicht in wie er printen, wat, wanneer en hoeveel er geprint wordt. Vervolgens kunt u eenvoudig kosten toewijzen en doorbelasten of regels en beperkingen toepassen. Daarnaast zijn ook electronische betaalsystemen en identificatie met kaartlezers mogelijk.